BIOMENU
BIOfoto z víkendového kurzu Vánočního cukroví 2010
Od 9hod do 16hod jsme zvládly napéct špaldové perníčky, linecké, vanilkové rohlíčky, pracny, vosí hnízda, kváskovou vánočku i bezlepková linecká kolečka.
A to vše bez bílé mouky, bílého cukru, vajec i mléka a běžných kypřících prášků. Ženy se odjakživa scházely a pekly vánoční cukroví společně. I nám u pečení nechyběly koledy, zpěv a smích.
Milé dámi velmi ráda jsem s Vámi strávila krásnou předvánoční atmosféru. Děkuji, vaše Biolenka

news: VÁNOCE válíme..JPG news: Vánoce VI..JPG

Biolenka s kurzem v AUSTRÁLII
Klikněte zde níže na PŘEČÍST a otevřou se vám fotky jak z kurzu, tak z Australských organic trhů.

Ohlédnutí za rokem 2011
Fotky z kurzů v roce 2011. Pro shlédnutí klikněte zde níže na PŘEČÍST.

BioAKTUALITY
Milí posluchači Magazínu Biolenka (Český Rozhlas, FM 106,4),
po třech letech vysílání končí a tak trošku pokračuje...
Poslední čtvrtek v měsíci, v ranní vysílání od 8h30.
Biolenka jakožto host ranního on-line vysílání.
"Ráda odpovím na vaše telefonní dotazy."



BIOfoto z víkendového kurzu PEČENÍ KVÁSKOVÉHO PEČIVA
Napekly jsme nejen kváskové chleby, ale i kváskové placky (zelné, česnekové), kváskové pizzy, kváskové koláče, kváskové plněné buchy, smažily jsme vdolky. A také nás čekala letní úprava, chléb jsme pekly na páře i sladké muffíny.

news: zaděláváme.jpg news: mandala z kvásku.jpg

Poslední články

- Vyvýšený záhon
- Jak si vybrat mlýnek?
- Cesty k jídlu zblízka
- Video o éčkách
- Žena - článek Honzy Jíchy

Poslední novinky

- Pozdrav z maringotky
- Nová Kuchařka "Pečeme z kvásku"je na světě!
- Vyvýšený záhon - návod
- Kurzy v roce 2015
- Rozhlas s Biolenkou

Poslední recepty

- Jarní špenátová polévka
- Linecké
- Dýňová buchta s polevou
- Čirok salát
- Polosyrová zeleninová miso polévka




místo pro
vaší reklamu

cena 500Kč/měs.